Днес новият член на журито в Мастършеф 8 - шеф Илиан

...
Днес новият член на журито в Мастършеф 8 - шеф Илиан
Коментари Харесай

Ето с кое ястие шеф Кустев от Мастършеф впечатли Джони Деп

Днес новият член на журито в „ Мастършеф ” 8 - началник Илиан Кустев, бе специфичен посетител в рубриката „ Да, началник! “ на предаването „ Преди обед “ по bTV. Заедно с водещата Веси Цюрбрюг той показа на феновете ястието, с което впечатли Джони Деп у нас - качамак с чоризо и топено сирене. Използва точно чоризо, тъй като следва международните трендове да комбинира разнообразни усети от разнообразни краища на света. Кустев сподели и тайната си съставна част – сос, наименуван „ пържи-печи “, състоящ се от 50% олио и 50% чисто масло.

По време на гостуването си началник Кустев показа със феновете забавни истории за пътя си от футбола до кулинарията. Той не скри, че не е съумял да влезе в ТОХА, защото е имал невисок резултат по съветски език в учебно заведение и не му е стигнала единствено една единица, с цел да прекрачи прага на готварското учебно заведение. В този интервал, с изключение на да се занимава с футбол, Кустев е работел на автомивката на Маргарита Хранова и брачният партньор й Кико, с които и до през днешния ден са близки другари. Изкарвал е много пари и както самичък се майтапи – „ Бях милионер на тези пари “. Първоначално не е желал да изостави всичко това и да замине с татко си за Холандия, само че откакто склонява, животът му се прекатурва и той се качва на международната кулинарна сцена.



Днес, началник Кустев се радва освен на работата си и щерка си, само че и на приятелката си, с която са дружно към този момент близо година. „ Тя е добра и доста се грижи за мен. Изключително виновна е, обича да готви…Вече рядко се срещат такива млади дами “ – не скрива новият член на журито в „ Мастършеф ”. 

И добавя, че освен Джони Деп е опитвал този качамак, само че приятелката му е най-големият почитател на тази рецепта. Тя пък му подготвя здравословни ястия, защото началник Кустев е прочут с този си метод на живот и спортуването. Здравословното хранене му оказва помощ да има неизчерпаема сила и тонус.

За своята щерка Никол, Илиан споделя, че е същински феномен, само че към този момент навлиза в една възраст, в която не е към този момент дребното момиче на баща.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР